Nivel "Advanced"
Adresat specialistilor din comunicare care vor sa afle ultimele tendite locale si internationale
Nivel "Intermediate"
Adresat practicienilor din comunicare care doresc sa aprofundeze strategiile eficiente de relatii publice
Nivel "Beginner"
Adresat incepatorilor in domeniul comunicarii care doresc sa afle informatii relevante si aplicabile
DATA: 31 Martie 2017 / Ora: 14.00 – 18.00 / LOC: JW MARRIOTT BUCHAREST GRAND HOTELNivel de pregatire


Sustinut de

Despre curs

DATA: 31 martie 2017
ORA: 14.00 - 18.00
LOC DE DESFASURARE: JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Competitia pentru angajati competenti si de cursa lunga s-a intensificat foarte mult in ultimii ani, mai ales in IT si in domeniile care au nevoie de specialisti de inalta calificare. Procesul de recrutare devine tot mai mult un interviu bi-directional, in care si compania isi doreste sa afle cat mai multe despre angajat, dar si angajatul despre companie, inainte ca ambele parti sa semneze un contract de angajare.

Recrutarea si angajarea de noi salariati implica investitii importante - financiare, de timp si de resurse specializate - nu doar pana la momentul semnarii contractului, dar si in perioada de acomodare si integrare. Prin urmare, este esential sa recrutam persoana potrivita si sa ne asiguram ca ea ramane in companie pe termen cat mai lung, ca toate aceste eforturi sa se justifice.

Acest curs vine in sprijinul departamentelor de resurse umane si de comunicare, propunand solutii specifice de comunicare pentru sustinerea procesului de recrutare si integrare a noilor angajati, din perspectiva in care el tinde sa devina tot mai mult un dialog si trebuie sa confirme asteptarile ambelor parti.

In cadrul sesiunii vei afla: 

  • Participantii inscrisi la acest workshop de jumatate de zi isi vor extinde cunostintele din aria comunicarii in scop de recrutare. La finalul workshop-ului, participantii vor fi capabili sa:
  • Cunoasca sursele de informare pentru angajati si recrutori (formale si informale)
  • Identifice rolul culturii organizationale si al comunicarii constante in procesul de recrutare de noi angajati (comunicare interna si employer branding)
  • Selecteze propriile canale si mesaje de comunicare pentru o recrutare eficienta

Vorbitori
Sorana Savu
Senior Partner, Premium Communication
Cu o experienta profesionala de 20 ani, Sorana Savu este Senior Partner la Premium Communication, agentie independenta de relatii publice, specializata in comunicare strategica. Ea coordoneaza programele de comunicare ale clientilor din portofoliul agentiei, printre care se numara companii ca Flanco Retail, ArcelorMittal, Xerox sau Porsche Inter Auto. In paralel cu activitatea de relatii publice, Sorana a sustinut cursuri de comunicare la Universitatea Bucuresti (FJSC), Universitatea Media, DallesGo, dar si in cadrul Qualians. Din 2012, Sorana este Certified Investor Relations Specialist, calificare obtinuta la Investor Relations Society, Marea Britanie. Sorana a absolvit in 1997 Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii din cadrul Universitatii Bucuresti, iar in 1996 a obtinut o specializare in relatii publice, in cadrul California State University.

 

Despre agentie

Premium Communication este una dintre cele mai cunoscute companii de consultanta in comunicare din Romania, infiintata in noiembrie 2001. Agentia se adreseaza exclusiv companiilor care solicita programe complexe de comunicare, oferind servicii de consultanta strategica, comunicare corporativa, comunicare de marketing, comunicare interna, relatii cu investitorii, comunicare in situatii de criza, media training, employer branding. Premium Communication este membru fondator al Clubului Companiilor de Relatii Publice din Romania si membru al PRSA, cea mai mare organizatie profesionala de profil din Statele Unite.


Cine participa
  • PR Specialists
  • Internal Communication Managers
  • Employer Branding Specialists
  • HR Managers
Inscriere

Taxa de participare la PR Academy include: accesul la doua workshopuri, in ziua de 31 martie, intre orele 09.00 - 13.00 si 14.00 -18.00, toate prezentarile incluse in program, pauzele de cafea, accesul la materialele si prezentarile speakerilor inclusi in program.

Pentru mai multe detalii cu privire la inscriere, va invitam sa accesati aceasta pagina.

Contact

Pentru informatii legate de program sau invitati, ne puteti contacta la adresa office@evensys.ro sau la telefon (+4) 021 231 72 13 / 15.