Nivel "Advanced"
Adresat specialistilor din comunicare care vor sa afle ultimele tendite locale si internationale
Nivel "Intermediate"
Adresat practicienilor din comunicare care doresc sa aprofundeze strategiile eficiente de relatii publice
Nivel "Beginner"
Adresat incepatorilor in domeniul comunicarii care doresc sa afle informatii relevante si aplicabile
DATA: 31 Martie 2017 / Ora: 14.00 – 18.00 / LOC: JW MARRIOTT BUCHAREST GRAND HOTELNivel de pregatire


Sustinut de

Despre curs

DATA: 31 martie 2017
ORA: 14.00 - 18.00
LOC DE DESFASURARE: JW Marriott Bucharest Grand Hotel

Premiile. Unii le adora, unii le resping, unii isi construiesc toate campaniile in functie de ele. Pentru prima oara o agentie ataca frontal subiectul atat de controversat al premiilor de PR si dezvaluie secretele castigarii lor, din experienta a peste 80 de premii castigate, dar si a participarii ca jurat la cele mai importante competitii ale lumii. 

Ca nu este suficient sa ai o campanie buna, asta o stim cu totii. Dar care sunt ingredientele comune ale campaniilor care sunt recunoscute de jurii? Exista un pattern sau nu? 

Un seminar dinamic si interactiv, presarat cu exemplele celor mai premiate campanii din lume care te ajuta sa intelegi mai bine regulile competitiilor de PR. 

In cadrul sesiunii vei afla: 

 • Care sunt principalele competitii de PR din Romania si din lume
 • Cum functioneaza jurizarea 
 • Cum arata o campanie de podium
 • De ce campanii foarte bune n-au primit nici macar nominalizari
 • Cum este prezentata o campanie de premiu
 • De ce unele campanii castiga aur la o competitie, iar la altele nu castiga nimic
 • Exemple de campanii locale si internationale multi-premiate

Vorbitori
Ioana Manoiu
Managing Partner, GMP PR
Ioana Manoiu are peste 14 ani de experienta in domeniul relatiilor publice. Si-a inceput cariera ca jurnalist, iar inainte de a veni in GMP a ocupat functia de PR Director la Graffiti BBDO. Agentia GMP PR a fost desemnata in 2006 si 2011 Agentia de PR a Anului in Romania, in palmaresul acestuia numarandu-se si titlurile de "European Newcomer Agency of the Year" si "Best PR Launch of the Year".

Ana Maria Diceanu
Senior Partner, GMP PR
Ana Maria Diceanu lucreaza in domeniul relatiilor publice din anul 2001. In prezent ocupa functia de Senior Partner, GMP PR. De-a lungul timpului s-a specializat in managementul crizelor, prevenirea si rezolvarea problemelor in comunicare, relatii publice corporative, social media si CSR. Ana Maria Diceanu si-a inceput cariera la GMP PR in anul 2006, ocupand pe rand functii de Account Manager si Group PR Director.

 

Despre agentie

Agentia GMP PR are in palmares peste 80 de premii locale si internationale. A iesit de 3 ori PR Innovator of the Year, de 2 ori Agentia Anului si o data European Newcomer Agency. Ioana Manoiu a fost in juriul cele mai mari competitii de creativitate din lume, Cannes Lions si Sabre Awards. Ana Maria Diceanu jurizeaza in mod constant la Romanian PR Awards, iar primul premiu international pe care l-a castigat a fost acum 11 ani la Sabre Awards in categoria Crisis Management. 

 


Cine participa
 • Directori de comunicare si corporate affairs
 • Specialisti comunicare interna
 • Specialisti resurse umane
 • Specialisti new media
 • Consultanti din agentii de comunicare
 • Consultanti independenti
Inscriere

Taxa de participare la PR Academy include: accesul la doua workshopuri, in ziua de 31 martie, intre orele 09.00 - 13.00 si 14.00 -18.00, toate prezentarile incluse in program, pauzele de cafea, accesul la materialele si prezentarile speakerilor inclusi in program.

Pentru mai multe detalii cu privire la inscriere, va invitam sa accesati aceasta pagina.

Contact

Pentru informatii legate de program sau invitati, ne puteti contacta la adresa office@evensys.ro sau la telefon (+4) 021 231 72 13 / 15.